OVER ONS

Coördinator commissie Lief en Leed
Erica Diel Schokkerlaan 1 1503 JN 075 6167993 Zaandam.

LIEF EN LEED”

Een club van 6 enthousiaste dames.
We hebben alle zes zo onze eigen hobby’s’, maar met elkaar is de SVZ de taak waar we ons graag en volop mee bezig houden.
Wat we doen ?
Kaarten sturen naar jarige leden van 90 jaar en ouder. Kaarten maken, leden bezoeken, die een partner hebben verloren, kaarten sturen bij ziekte, verhuizing of overlijden.
Ook willen we aandacht schenken aan huwelijks jubilea. We staan dan met bloemen bij het “bruidspaar”op de stoep, wees gerust, na overleg.

We vergaderen 4 x per jaar om feeling met elkaar te houden,om nieuwe opdrachten uit te werken, maar ook natuurlijk om samen te genieten van een kopje thee met wat lekkers. U ziet, dat we goed met elkaar op kunnen schieten.

Maar dit werk kunnen we niet doen zonder dat de leden ons helpen. Dus als u iets weet over een ziek lid, een eenzaam lid, een lid die wat te vieren heeft, meld het ons zodat we er aandacht aan kunnen schenken.

U kunt gerust daarover met mij bellen en we zijn met deze informatie heel blij.

Erica Diel- van Bronckhorst coordinator  L en L.

telefoon 075-6167993