SENIOREN KOMPAS

Agnes Brans: agnes.brans@kpnplanet.nl
____________________________________________________

Het volgende Senioren Kompas komt uit in de eerste week van mei 2019
Geen senioren Kompas ontvangen: bel of mail de ledenadministratie.
____________________________________________________

Wanneer u iemand kent, die ook lid wil worden van de Seniorenvereniging Zaanstreek.
Wilt u dan telefonisch contact opnemen met: F den Boer 0650485991

Lidmaatschap per 1 januari 2019 t/m 31 december 2019 bedraagt  € 18.50 en voor 2e persoon op hetzelfde adres € 16.00

OPROEPEN
BEZORGER SENIOREN KOMPAS

Voor het bezorgen van de Senioren Kompas in één van de wijken van Zaandam zoeken wij een bezorger. Het gaat hier om iemand, die bij vakantie of ziekte van één van de bezorgers de wijk voor dat moment wil overnemen. U komt dan op onze lijst voor invaller te staan.
Informatie bij Dhr de Boer. tel 06-50485991
mevr. van Baak tel 075 6169927

Mailadres:
Via het kompas en onze website houden we u op de hoogte, van de activiteiten die wij organiseren en die er in Zaanstad voor u interessant kunnen zijn.
Echter, soms vindt er iets plaatst wat te laat was, of wat nog niet bekend was om in Het KOMPAS op te nemen.
Als uw email adres bij ons bekend is. Kunnen we in zo’n geval, u informeren door middel van het sturen van een mail bericht.
Daarom als u een mail adres heeft en het nog niet bij ons bekend is. Stuur ons dan een mail zodat uw mailadres is bij ons bekend is.Ons mailadres is senzaan@seniorenverenigingzaanstreek.nl